Nos mivel sokan kivancsiak lehetnek leirom mert remelem ezen is tul leszek... Tok jo minden mert Torontoba koltoztem (mar tobb mint fel eve) es hat igy ugyebar elszakadtam a mephedrone hasznalo tarsasagtol... DE!

 

Most hogy szep lassan nyomjak a hirekbe hogy elkezdtek tesztelni a mefit meg minden ezek utan azt hiszem nem art hogy ha leirom mivan akkor ha te is ki akarod probalni es esetleg te is fel evig nyomsz napi 6-7 grammot (hetvegente akar 20 is!!!!!)  vagy valami... Kajakra ne csinald...

 

Amit most erzek mar igy fel ev utan is sztem rohadtul nemjo.... MINDEN NAP MINDEN KIBASZOTT NAP ESZEMBE JUT ES OLYANKOR ANNYIRA ESZEMBE JUTNAK AZOK AZ EMLEKEK  MELYEK A MEPHEDONRE FELHASZNALASA ALATT TORTENTEK HOGY MEGBOLONDULOK! Egyszeruen nem tudom megfogalmazni hogy mit erzek... Igy fel ev utan is ha eszembe jut vissza akarok csoppeni abba az allapotba es nagyon szomoru hogy ezt kell hogy mondjam de soha nem voltam meg olyan boldog mint amikor a mefedron hatasa alatt alltam... Persze tudom hogy az csak egy nagy kamu volt... De akkor is.. 

 

Mindenesetre esznel leszek es nem csinalok tobbet ilyen hulyeseget... nem is akarok rola inkabb beszelni... ennyi a lenyeg... SZAR SZAR SZAR! Ideiglenes allapot ami idokozben megol... mostmar beismerem... nem isteni szer... nem kell :)

 

NAGYON KOMOLYAN MONDOM NE PROBALJATOK KI! Megmondtak a hiradoban: Kemenyebb mint a kokain kemenyebb mint az eki es a tolerancia szint kialakulasa nagyon gyors es nagyon nehez harcolni ellene.

 

Kosz a figyelmet.

En leraktam, remelem nektek is fog menni. 

Ja meg valami... Van egy kis emlekem a mefirol legyen ez az utolso:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://karhel.blog.hu/api/trackback/id/tr733412372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása