Tisztelet mindenkinek!

Baszott kómás vagyok meg fáradt... Tegnap őőőő... nem is. Ma hajnalban ezek kitalálták hogy mennyünk reggel kocsit venni. Hát persze mennyünk :D  Reggel ötkor keltem (és 2-kor fekdütem le) és indultunk is mondhatom fantasztikus volt az út :D szét szakadtam a belem oda is vissza is habár visszafele inkább szenvedtem többet :P  Amúgy én bogyó Márió meg a Csabi mentünk fel őő írom hogy merre hogyan: 
-Göd, Pest megye
-Budapest XVI. ker
^^
Itt néztünk kocsit ( vett a Csabi egy peugeot-ot is)

Haza
A FASZOM SE TUDJA MÁR !

Az volt a legjobb az egészbe hogy így ugyebár vissza fele két kocsival jöttünk és hát kifogyott a benzinünk mert a Márió kedves kocsija sokat zabál... Főleg 170-nél....
A lényeg hogy én utaztam Márióval ketten amazok meg ketten a friss autóval :)

Pest megye szélén kifogyott a drága benzin és másfél óráig ott dekkoltunk az út szélén mutatok képekben:

Egyébként az út szélén álló lányok nagyon jók voltak megértek kb 4-5-6000 HUF-t ! 

Az egyik viszont nagyon aranyos volt. Megígértem neki hogy meg fogjuk hálálni jószívüségét! A kocsi pont ott fuladt le ahol ő állomásozott :))))) ÉS ADOTT BENZINT!
Remélem nem csak azé mert zavartuk a munkában :P
 


 

 


 
 

 


 

Másfél óra a szar közepén... Jól nyomjuk nem? Na mind1 hála a jó égnek aztán kiderült hogy ezek mögöttünk vannak (igen mivel azt elfelejtettem írni hogy elveszítettük 1mást..) és elmentek nekünk benzinért persze azis 50 km-re volt :) tehát vártunk még fél órát... Hát nagyából ennyi.. Tiszta cink hogy most ide ért a zápor és van 1 kis eső... Sztem kicsit fogom magam ledőlök (vagynem) és aztán mek valamerre... Ja és igen itt van a haza utról pár videó... Kurva szar a minősége mert Márió extra mega hiper szar phone-jával csináltam :)

 

Hát igen kb erre képesek a sony ericsonok :S
Itt ez előttünk ez a pözsó kettő nullás hatos a friss hús :)   
ˇˇˇˇ



 


NOKIA 4 EVA! Sziasztok! :))

Szerző: REZ

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://karhel.blog.hu/api/trackback/id/tr271307471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiryke 2009.08.24. 18:20:55

Nos ez van! Látom jót mulattatok,bár én is mehettem volna,csak sajna vki elfeledkezett arról a személyről akit szeret! nah mindegy így jártam! De azért jó lett!
süti beállítások módosítása