Elég sokan kérdik tőlünk, főleg tőllem hogy miért nem Békéscsabán tombolunk hisz itt lakunk? Hát ennek sajnos több oka is van.  Az a baj Békéscsabán hogy őő... Egyszerüen unalmas... unalmasak az emberek kényesek a lányok hiába békéscsaba a megye székhely akkor is kaksi.

Jó persze lehet hogy ezt csak mi látjuk így de akkor is... Meghát drága jó istenem élni kell mozogni nem egy helyen rohadni... Akkora ez a rohadt föld és miért 1 helyen poshadjunk ? még ha nem is tudunk kimenni az országból akkor legalább itt tegyük már a nagy karikákat élvezni kell az életet pörögni mozogni baszni ennyi.... Egyébként myvipen múltkor kiküldtem egy körlevelet ezzel a szöveggel: 

Sziaszok! 
Küldjétek ki hova mennyünk bulizni mert csabán unatkozunk!
Ami számít: Nők, Buli

Kaptam jó pár levelet meg meghívást de majd megláttyuk hogy lessz ez :)

Ugyebár a BMSM-nek a lényege nem igazán a party illetve nem azon van a hangsúly :) hanem a sex-en...  Sok szépet láttam mostanában sok jót csináltam mostanában de csaba közel sincs olyan jó mint itt a közelben lévő helyek. De az is lehet hogy csak mi untuk meg... Nemtudom..  Az biztos hogy alakul az új generáció csabán.

Na mára már nem hiszem hogy írok többet.

Chiao!

Szerző: REZ

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://karhel.blog.hu/api/trackback/id/tr981298182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiryke 2009.08.24. 18:38:33

ciao! Ha már kérdezed hova bulizni??? Gyertek le berénybe az TóthÁgasba! Nagyon jó kis hely!! Mi is oda szoktunk járni!DE ti tudjátok! Mi megyünk az tuti!!
süti beállítások módosítása