Tehát ugye volt nekem ez a berni 2 évig és 8 hónapig. Én dobtam mert egy kurva unalmas (és mostmár undorító is kivül belül és büdös is) csaj.  Este kancigányékkal komádiban voltunk és tök jó volt na mind1. Tehát én dobtam és ma heccből ''újra'' járni akartam vele ő meg nem velem :D  Akkor eset le hogy úr isten.. mit csinálok ? Egy olyan nőért szenvedni megéri aki ekkora egy pocsék szar ? FENÉKET! Inkább megrontom az életét egy egész életre ahogy kell! És nem érdekel mi lessz vele ! (ill érdekel szenvedjen)  Mi a faszt foglalkozok én az ő érzéseivel ? NEKI NINCSENEK IS ! AZTMONDJA ÉN irtottam ki belőle :D:D:D

Akkora lol a csaj hogy az valami eszméletlen... Dióhélyban... Én rendbe jöttem ismét feláltam  a padlóról van munkám van egy nagyon szép barátnőm (Petra) és nagyon szeretem. DE! most úgy érzem ki fogok selejtezni 1-2 embert az életemből... Muszály mert így kicsit fájni fog néha végig menni az utcán (lehet). Egyébként meg vagyok csak érzem a depressziót néha de nem zavar :D   Aza jó hogy Bernit akármikor akárhova berakhatom mivel kicsiny kezem bárhova elér ugyanis friss kapcsolataim vannak mindenhol szinte megye szerte :)
Komádiba este különben nagyon jó volt a diszkó! Fergetesen nagyot döbbentem amikor meghalottam (egy komádi diszkóban...) azta kő komoly GOA zenét :D:D:D:D   és hát a társaság is tökéletes volt..    Egyébként holnaptól dolgozok és dől a summa.

Tegnap azt irtam hogy az az uccsó írásom. Hát nem. Ez az uccsó írásom. Ennyi sztem elég volt ahoz hogy ti kedves olvasók megértsétek hogy az élet nem habos torta. Nagyon erősnek kell lenni és senkiben nem szabad megbízni. (és ha most belegondolok mi lett volna ha kijárom a KERI-t ? esetleg... ) hát igen..   Na jó mind1 a lényeg hogy ismét sínen vagyok.

Szerző: REZ

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://karhel.blog.hu/api/trackback/id/tr591269732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ör 2009.07.27. 10:33:54

GABI!!!TE NEM EZ VAGY AMIT IRSZ!!!TE MÁR NEM SZERETED ÖT,CSAK A MEGSZOKÁS HIÁNYA,MÁR RÉG NEM SZERETTED!!!!EZ IGY VAN,TE JO FICKOVAGY,ÉS REMÉLEM HAMAROSAN MEGTUDOD MI AZ IGAZI SZERELEM,ÉS BOLDOGLESZEL,TALÁN MÁR MOST OTT ÁLSZ A KÜSZÖBÉN!!!!A LÁNYNAK IS INKÁBB KIVÁND UGYANESZT,AMI SZÉPVOLLT EMLÉKEZZ RÁ SZÉPEN AMI ROSSZ VOLT,FELEJZSD EL,ÉS KÜLÖN KÜLÖN UTON,TANULVA SOK HIBÁBOL,UJRA BOLDOG LESZEL!!!!!!!!!!!!!ÜDV

REZ · http://belkovicsrobert.blog.hu/ 2009.08.10. 15:21:04

Heló szia!
Köszi hogy írtál :) Én már sokat tanultam a hibáimból és ez a lány volt a legnagyobb hiba eddig... De tényleg kösz
süti beállítások módosítása