1. RÉSZ ( Guardian Oposing March Bum Armageddon )
Na most szeretném leszegezni hogy ez az útolsó bejegyzésem a blogban.
Szerintem nem pont nekem kéne az életemet ide leírni habár biztos hogy sokat lehetne tanulni belőle azoknak akik  még nincsenek benne a dolgokba de gondolom nem is lesznek ha pl rejtett szöveget nem szürnek ki meg ilyenek... 
Az egy elég fontos pont most az életemben hogy Berni megszünt eltünt..
eldobtam magamtól mert az életet választottam a láncbaverés helyett..
Lehet hogy rosszul döntötem de lehet hogy nem a lényeg az az hogy berni most mutatta ki a foga fehérjét és így máris le esett hogy nekem végig egy kurva volt a barátnőm ugyanis szakajtás után máris mondhatjuk úgy nyugodtan: Pénzért, drogért szopott...
És ez egyszer már előfordult csak nekem most esett le az igazság..


Na mind1 nem tudok már írni mert jönnek ide

senki ne bízzon senkiben mert nem szabad

És igaz amit 3-4 évvel ezelőtt mondtam: 

A SZERELEM CSAK EGY VÍRUS




(telefonról másolt iromány)_________
2.
__________
Valamelyik nap kipróbáltam valamit amit lehet hogy nem kellet volna..
Ezt az irományt akkor írtam egyedül az utca közepén magam sem emléxem hogy hogy de írtam... több helyre is felraktam mert ......... jó..

Aki érezte már... aki próbálta már.. az tudja miről van szó...
Ezúton köszönnék el a világtól..

Hittem! Illetve HITTEM!! Nagybetűvel, három felkiáltó jellel, mert nagyon hittem…
Az évek során, sok mindenben és sok mindenkiben hittem.
Tudom, most mi jár az agyadban. Igen, önmagamban is hittem.
Nem abban a valakiben, akit akkor látok, vagy látsz, ha szembe jövök/megyek veled az utcán, vagy tükörbe nézek, hanem abban a valakiben, aki mocskosan, vérezve, kegyelmet nem kérve, újra és újra felállt a koszos padlóról, mert az a valaki nem csak hitte, tudta: nem az a vesztes aki padlóra kerül, hanem az aki nem áll fel onnan!
Abban a valakiben, aki tudta: ha harcolsz veszíthetsz, de ha nem harcolsz, már veszítettél is!

Aztán rá kellett jönnöm, hogy ez a Hit, amely betonba ágyazva, Radio (Na nem a média…) és egyéb sugárbiztos szarkofágba zárva, valahol itt belül, nyugszik a lelkemben, csak annyira van biztos helyen, mint a csernobili, szintén betonba öntött 2. blokk

Rá kellett jönnöm, hogy mi mindenre NEM vagyok alkalmas…

Például… Egész kicsi gyermekkoromban rájöttem, hogy igazából gyermeknek sem vagyok alkalmas, mert túl korán kezdtem olyan kérdéseket feltenni, amire nem volt válasz.
(Ami néha egy gyengéd atyai fenékbe billentés volt egy; „ Ne kérdezz hülyeséget kisfiam!” mondat utózöngéjeként.)
Na jó, persze a „ Macska ugye napelemmel működik, és azért olyan kövér, mert fekete, és több napfényt szív magába?” vagy a „ Napot ugye árammal fűtik?” esetleg a „ Holdban, is egy 100 wattos izzó világít?” kérdéseket most nem említeném.

Nem voltam alkalmas, fizikusnak, mert anno Newton, hatás-ellenhatás törvényét, egy hatalmas nyaklevessel demonstráltam, a padtársamon. Mentségemre legyen mondva, még most is nehezen viselem el, ha valaki körzővel szurkál

Nem voltam alkalmas történésznek, mert képtelen voltam, felsorolni a ’45-ös Sztálingrád-Berlin útvonalon elkövetett közlekedési szabálysértéseket. Mentségemre legyen mondva, soha nem akartam a közlekedési minisztériumban munkát vállalni. A rendfenntartó erőkről, már nem is beszélve.

C'est la guerre...



Tisztelt Bíróság, Ügyész Úr/Hölgy, Esküdtszék!

Ez az írás, nem azért született, hogy elolvassák.
Tehát ha TE kedves olvasó, esetleg ilyen szándékkal kezdted el, megkérnélek, ne tedd.
Ne tedd, mert akkor ki leszel téve az írásomból áradó gyilkos cinizmusnak, iróniának, önsajnálatnak, pesszimizmusnak (Ha esetleg a figyelmeztetés ellenére mégis elolvasod, és úgy érzed a felsorolt tényezők, nem azok amik, természetesen az is az én hibám, így javítsd ki nyugodtan.), amely tényezők, védőruha nélkül, egytől egyig negatív strukturális változást okozhatnak… az esetlegesen rólam kialakított véleményedben.
Ne tedd, mert nincs pénzem ’ Cihijáterre, amire továbbolvasás esetén, valószínűleg szükséged lesz. (Ha esetleg ravasz módon, beleolvastál a fenti szövegbe, és csak később érsz ide, megnyugtatlak; Nekem van ’ Cihijáterem. Igen, elmebajom is van. (Legalábbis azt mondják. Nem, a hangok azt hogy; Normális vagyok. )… Önértékelési problémáim is vannak.
Igen, igazad van… Persze, hogy hülye vagyok. Csak ne reklámozd. Őőőőő… izé… az most pisztoly a kezedben, vagy csak ennyire örülsz nekem? )

Tehát ezen iromány azért, illetve azzal a nem titkolt szándékkal készült/született/íródott, hogy ide a virtuális papírra ordítsam ki a dühöm/bánatom, mert ha az irodában kezdek el vonyítani, vagy Ne adj Ördög a fejem a falba verni, jó eséllyel a reggel már egy csodás, egyágyas, napfényes (?) szobában talál, a szobaajtón pedig egy jól látható felirat fogja hirdetni, hogy; „ Ön (Mármint én…) és/vagy közveszélyes! (Szabadon választott, a nem kívánt rész törlendő. Esetleg kiegészítendő…)



In medias res… (Hurrá, a mikroizé nem tud latinul… Igaz én se’.)

Egészen eddig a pillanatig, tehát a mostani most-ig, (Ami nem az a „ most” ami most lesz, hanem az, ami „ most” van.) szentül hittem, hogy tökéletes vagyok.

Helyből átugrottam a felhőkarcolókat; Hja… Még Neo is nekifutott anno.

Fél kézzel (Ezzel a féllel…) megállítottam a gyorsvonatot; Naná, mert pont ott nem állt meg, ahol én le szerettem volna szállni… (Csak a rend kedvéért, a tájékoztatással ellentétben. Mármint nem állt meg.)
Ráadásul sokaknak nem tetszett, hogy megrántottam a vészféket.

Pusztán a gondolatommal, képes voltam eltéríteni a felém kilőtt különböző kaliberű lövedékeket; Bár sokak szerint, egy lövedékálló mellény hatásosabb.
(Kivéve persze, ha valaki netán egy 82mm-es aknagránáttal, vagy egy föld-föld osztályú rakétával tüzel.)

Harcművészeti tudásom, még a Mátrix Szmissz ügynöke is irigyelte, aki az első találkozásunk után/alatt rájött, hogy: Egy.50-es kaliberű Dessert Eagle (Made by IMI.) hatásosabb mint a
Kung-Fu. Kár, hogy ezt már senkinek nem tudja elmondani. (Paraszt üti F8… Illetve lövi Szmissz… )

Képes voltam, a józan eszem 0.1%-val, logikai úton, a valószínűség számítás gyakorlati alkalmazásával (Ami elméletben ugye olyan mint a gyakorlat, csak gyakorlatilag nem.) 100%-os hatékonysággal megjósolni a várható időjárást. (Igen… Jól tudod. Ha esett az eső, az én voltam. Affene, lebuktam! Honnan a nyavajából tudod hogy résztvettem az időjárásmanipulálókézikészülék fejlesztésében, és tesztelésében? Ezek elvileg titkos adatok! )

Akkor azzal sem mondok újat, hogy a (Nagyon)titkos szolgálatok, szinte esdekeltek, hogy pár másodperc alatt, oldjak meg néhány dolgot nekik; Tudod, buktassak meg pár diktátort, mondjam meg, ki ellen, és mikor terveznek merényletet… Semmiségek.
És ha „ terepre” kellett mennem, mindig felvettem egy: „ Én a jófiúakkal vagyok!” feliratú, lehetőleg fehér trikót, és össztüzet zúdítottam a rosszfiúkra a konnektorból, a zuhanyrózsából, a lefolyóból…
Egy idő után, rájöttem, hogyha háttal állok a robbanásnak, akkor egyszerűen, nem sérülök meg. (Nem tudom miért? A halivúdi rendezők, biztos tudnák a választ, de ők bezzeg hallgatnak. Én meg haljak meg hülyén! Jellemző!)
 

Szerző: REZ

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://karhel.blog.hu/api/trackback/id/tr821268067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ör 2009.07.27. 10:41:16

ENNEK NEMSOK ÉRTELME VAN,NE SZID AKIT NEMRÉG ,MÉG SZERETTÉL,NE SÜJEDJ IDÁIG ,NEM ÉRI MEG ,HAMAR EL MULIK A MEGSZOKÁS HIÁNYA,FÖLEG HA MOST MÁR DOLGOZOL!!!!MINDEN RENBE FOG JÖNNI!!!!ÉS IGAZÁN BOLDOG LESZEL!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása